MANİSA / SALİHLİ - İbrahim Akkayan Ortaokulu

Nis

AHMET YESEVİ MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ öğretmenleri okulumuza geldiler. Öğrencilerimize okullarındaki bölümlerini tanıttılar. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Salihli Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenleri okulumzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize 'ERGENLİK DÖNEMİ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ' ile ilgili bilgiler verdiler. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart'ta Osmanlı ordusu çok önemli bir zafer kazanmıştı. Bu zaferin önemi düşman donanmasının hezimete uğratılarak püskürtülmesinin yanı sıra uzun süredir savaşlarda alınan yenilgilerden sonra gelen bu zaferin ordu ve milletin maneviyatını ve moralini yükseltip kendine olan özgüvenini yeniden kazanmasını sağlamış olmasıdır. Bu moral ve özgüven daha sonra yapılacak olan kara savaşlarının kazanılmasında şüphesiz çok etkili olmuştur.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart Pİ GÜNÜ kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İSTİKLAL MARŞI ' nın kabulunü kutladık.

Ara

Okul Aile Birliğimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. kKendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

'Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz. Fakat arkadaşlar, yorulmadan ne demek? Yorulmamak olur mu? Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada da dinlenmeden beni takip etmektir. Yorgunluk her insan, her mahlûk için tabii bir halettir, fakat insanda yorgunluğu yenebilecek mânevi bir kuvvet vardır ki, işte bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür.'

MUSTAFA  KEMAL  ATATÜRK

Daima kalbimizdesin...

Ara

'Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir.'

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kas

Günümüzde artan sosyal medya kullanımı ile aygınlaşan ve normalleşen AKRAN ZORBALIĞINA dikkat edelim.Çocuklarımızı uyaralım.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı kutlama programı okulumuzda gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten şiiir ve yazılar okundu. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim -öğretim yılında başarılar dileriz.