MANİSA / SALİHLİ - İbrahim Akkayan Ortaokulu

0.236.7142480
Keli Mh. 812 Sk. No64 Salihli / MANİSA
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumuyla barışık, üretken, yaratıcı; kitle iletişim araçlarından yaralanabilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inan, inancın gerçeğini davranışlarıyla gösteren; Ülke kaynaklarımızın değerini bilen; Gelecek nesillere temiz su, temiz cevre, temiz bir dünya bırakmayı düşünen; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen ;Bir üst eğitim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış;Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı ve sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
KALORİFERLİ
ŞEHİR İÇİ OTOBÜS İLE YADA YAYA OLARAK